Drakenorakel

Voorkant NederlandsOndanks dat mijn spirituele werk altijd vooral gericht is op de engelen en meesters, zijn enkele jaren de draken als lichtwezens op mijn pad gekomen. Je kunt met hun energie kennismaken door middel van het drakenorakel.

Draken zijn archetypen, maar worden ook gezien als heilige, engelachtige wezens die kosmisch vuur in zich dragen. Deze kaarten helpen je afstemmen op het archetype en de wijsheid van de draken en de wijsheid in jezelf.

Drieëndertig kaarten met verschillende draken wijzen je op kwaliteiten die je in jezelf mag ontwikkelen. Ze kunnen je ondersteunen op je spirituele pad en dragen bij aan het werken aan jouw persoonlijke kracht, welzijn en heling. Deze oplossingsgerichte, spirituele kaarten helpen je om op een positieve manier met de uitdagingen van het leven om te gaan.

Het begeleidend boekje beschrijft hoe je de kaarten kunt gebruiken. Iedere drakenkaart is voorzien van een uitgebreide betekenis en bijbehorende affirmatie.

Advertenties

2 gedachten over “Drakenorakel

  1. Lievrouw Nicole

    Hoe kan je deze kaarten kopen alsjeblief .Ze hebben een enorme aantrekkingskracht.Dus zou ik ze heel graag in mijn bezit krijgen.Met vriendelijke groeten Nicole

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s