Healing Heart Angels

Healing Heart Angel 28Healing Heart Angels zijn op maat gemaakte engelenbeelden die engelenenergie brengen in de ruimte. De engelenbeelden bieden een focus voor meditatie, steun in moeilijke tijden en inspiratie op je spirituele pad.

Voor ik aan het werk ga, stem ik me op je af en mediteer ik op de engel. Ik roep daarbij de aartsengelen aan om het proces te begeleiden. Soms ontstaat daarbij intuitief direct een idee. Soms trek ik een engelenkaart als extra inspiratie.

Tijdens het proces of direct erna schrijf ik dan een spirituele boodschap voor je op (gewoonlijk 1 a 2 A-4tjes). Deze stuur ik mee met de engel.

De engel wordt tijdens het werk ingespoten met een Engelenspray vanHealing Heart Angel 37 Crystal Angel Essences en na afloop van het bakproces opgeladen met Angelic Reiki. Daardoor is de engelenenergie goed voelbaar.

Wil je meer Healing Heart Angels zien? Bekijk ze op www.facebook.com/HealingHeartAngels

Prijzen

Om tot een prijslijst te komen, heb ik afmetingen van engelen weergegeven met de prijs. Het is echter belangrijk te vermelden dat het onmogelijk is een precieze maat te maken, dit omdat er tijdens het proces van drogen en bakken een krimp onstaat van om en nabij de 10%.

Healing Heart Angel 1Afmetingen                   Prijs

tot 15 cm                        66 euro

tot 20 cm                        88 euro

tot 25 cm                        99 euro

tot 30 cm                        111 euro

tot 35 cm                        122 euro

Deze prijzen gelden voor een ongeglazuurde engel. Wil je de engel geglazuurd dan komt hier 15 euro bij. Glazuur is alleen mogelijk bij engelen tot 30 cm.

Wanneer je een engel wilt met een edelstenen hart, heeft dit een meerprijs van 5 euro.

Verzendkosten033

De engelen worden aangetekend verzonden. De engelen tot en met 25 cm zijn onder de 2 kilo en dit kost binnen Nederland 8,05 en naar België 14,30. Voor de grotere engelen komt dit binnen Nederland ook op 8,05 en naar België wordt het dan 20,80 euro.

Levering

Nadat de engel gemaakt is (dit gebeurt meestal binnen 2 a 3 weken, afhankelijk van de drukte) moet deze 3 weken drogen. Als er voldoende werken zijn om de oven te vullen, kan deze gestookt worden. Daarna kan de engel worden verzonden. Verzendingen worden verzekerd en verzendkosten zijn voor de koper. Afhalen is ook mogelijk.

Bestellen

Je kunt me een mail sturen met jouw wensen (formaat, wel of geen glazuur en edelstenen hart, kwaliteiten) voor een Healing Heart Angel. Stuur daarbij een foto mee en ook het adres waar het heen mag.

cathelijne@angellightheart.nl

HHA kaart5

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s